Två dagar i stan


Jag fick lyxa till det med att jobba två dagar utan att köra (de ca femton milen) hem och tillbaka! Märklig frihetskänsla. I går blev det mest människobehandlingar och väldigt roliga sådana. Ryttare är skojiga kunder! Speciellt då man får gå ner i stallet och behandla tillhörande häst med! Så här fin var en av dem! 


Bugar o bockar efter behandlingen och höll sedan på att somna! 

Efter en lång dag utan stress (är alltid vrålstressad för att komma till förskolan/hem så snabbt som möjligt annars) åkte jag hem till bästa Mouaz där han och Hazem o Hasan (världens tre finaste killar) hade förberett en massiv middag med hur mycket syrisk/libanesisk mat som helst. Jag åt och nästan dog av mätthet.


Sedan försvann kvällen för snabbt och jag minns knappt att jag gick och la mig o sov som en medvetslös. Vaknade till en uppdukad arabisk frukost med och kände mig något bortskämd! 


Låten "och vi ska ta en groupie" råkade leda till den här bilden.. Sedan under den här dagen följde fyra hästbehandlingar, två människor och en draghund. Ytterst omväxlande!
Ridskolehästar, hopponnyer, ståtliga dressyrhästar. Alla lika roliga!


Här är djupvågsmaskin på hästrumpa. Jag fick dansa glädjedans med, då en travhäst jag jobbat med vann i dag. Det var en enormt rolig vinst, då den var "pensionerad" men har kommit igång igen efter behandlingar. Sjukt roligt!! Sänkte rekordet rejält tror jag med! 

Nu ska Smilla och jag stänga av Black Beauty och gå upp och kollapsa. I morgon bitti kommer lillasyster yster hem. ❤ 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0