Datorn som ny!

 
Fast tagentbordet är tyskt. Hahaha.. Så tills jag fått klisterlappar på tagenterna får jag ha lite förvirring bland tyska y, rätta y på z, å på tyska y och @ på fel plats. Men oj vad skönt med nystart. Den är fabriksåterställd och går snabbt som vinden. Måste hitta åt alla sidor jag använder o göra nya genvägar bara! Det tog halva dagen att hitta alla produktnycklar på officepaketet o photoshop o ladda ner alla livsnödvändiga program igen.
 
Är lite stressad just nu.. Skulle tro att det beror på den årliga februaritröttheten som alltid alltid kommer. Högarna med jobb växer, huset är ostädat. ideer finns om massor av roliga projekt, men noll tid. Måste få iväg 15 påminnelser till folk som glömt betala mig, lämna in bokföringen, sortera på kontoret, rita klart nästa barnbok, redigera den, göra fem väntande porträtt. HERREGU hur ska jag hinna. Plus de vanliga 20-25 behandlingarna per vecka. Plus hästar som tappar skor o rymmer o spån som ska beställas, traderafynd att hämta långt åt fanders. Lite så att alla små skitsaker växer och känns jobbiga, bara för att det hopat sig.
 
Men egentligen är det ju ett jäkla flow. Jobb i massor och full fart. Förutom då orken bara försvinner och jag ber en inre bön om att bara få sova tre veckor. Har köpt en skitsnygg garderob på rea i förrgår. Stegbo ska flytta o den där garderoben som jag spanat på heeela vintern, den vita lyxiga med skjutdörrar, blev nedsatt 75%. Så jag slog till!
Vips kom planen att tapetsera en vägg i sovrummet, byta gardinstång, ta ut allt skit, flytta det gamla skrivbordet till massagerummet, måla laminatgolvet, fixa en fin matta o ställa garderoben (rätt bred) mot väggen med den gamla igensatta dörren (ful)
 
Det kommer bli kanon, men kräver lediga dagar och energi!
 Nu måste jag ut i stormen och mocka. Hej och hå!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0