Ommöblering och illustrationspepp!

 
Jag har precis bestämt mig för att göra en till barnbok. Jag var rätt tveksam till hur det skulle gå att få tid till det, men nu känns det som att tiden, den hittar man alltid. Beställde en Wacom intous pro i går. Den kommer göra det lite smidigare att illustrera, och framför allt slutredigera bilder. Inom några dagar kommer nya manuset att dimpa ner i mailkorgen och jag hoppas att hela bildvärlden kommer som på beställning!
 
 
Min kloka vän Mouaz, sa till mig. vad tror du, är det inte dags att möblera om lite? Jag bara, va? Det brukar inte män säga. -Jo men, det gör ju att allt känns nytt och mer inspirerande! Det räcker att flytta om ett par saker så känns det roligare att städa till och med!
 
Jag bara, wooohoo, äntligen någon som förstår poängen med att styra runt möbler! Så nu flyttar jag ner ritbordet till kontoret. Det ska stå innanför fönstret med utsikt över trädgården. Så är allt samlat i samma (lilla) rum. Behöver inte sitta och rita med utsikt över obäddad säng och klädhögar. Behöver inte springa upp och ner i trappen för att kolla dator/ladda ner bilder/scanna/maila. Tjohoo!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0