En hemmadag.

 
 
(Bild lånad från nätet)
 
Sitter och känner mig lite så här.
Inte alls som den där ekorren i hjulet, nej för det snurrar framåt. Men ibland vill man bara fälla in sina små armar och ben, vila hakan mot golvet och stirra tomt ut i fjärran.
 
Det har blivit väldigt, väldigt mycket behandlingar sista tiden. Rekordvecka förra och rekord med antal behandingar/dag denna vecka. I dag har jag bara varit hemma med förkyld Sigrid och sedan även med Smilla och hasat runt. Jag spenderade en stund i stallet, tittandes på när hovslagaren fixade tassarna på hästarna. Jag har lagat mat, tvättat, plockat, diskat, mockat, tvättat hästsvans, eldat, dammsugit, pratat oändliga konversationer med Sigrid. Matat höns, druckit te, betalat räkningar och badat. Fått stopp i avloppet och ett översvämmat badrum. Tänkte positivt att men vad bra, då passar det ju bra att storstäda det nu, då allt ändå är dränkt av vatten.
 
Nu är det nog en jättebra idé att sova lite. För i morse försov jag oss såpass att taxichauffören ringde och väckte oss och det blev en knasig morgon där jag fick skjutsa Smilla till skolan.
 
Så, god natt då! Sov gott!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0