Nu packar vi

 För snart är det dags för semester!!
Städa måste jag med, så husvakten slipper. Och mitt i allt går Sigrid runt som en liten maskin och tar fram det jag tar undan, välter det jag ställer upp och skräpar ner det jag städat. Phu.
 
Hoppas kunna visa lite bilder från semestern snart! Tjohooo!!
 Här ska vi visst bo några nätter. Sjysst!
 
 
Här ska vi INTE bo. Pga kostar ca 70.000/natt
 
 
Ujuj. LandsbygdsMärta kommer gå bort sig alldeles. :p
Jag ska förresten ta min höjdrädsla med upp i det där huset, världens högsta faktiskt. Och lämnar den där sedan.
 
 
Så, hoppas vi hörs snart!!
 
 
 

Ommöblering och illustrationspepp!

 
Jag har precis bestämt mig för att göra en till barnbok. Jag var rätt tveksam till hur det skulle gå att få tid till det, men nu känns det som att tiden, den hittar man alltid. Beställde en Wacom intous pro i går. Den kommer göra det lite smidigare att illustrera, och framför allt slutredigera bilder. Inom några dagar kommer nya manuset att dimpa ner i mailkorgen och jag hoppas att hela bildvärlden kommer som på beställning!
 
 
Min kloka vän Mouaz, sa till mig. vad tror du, är det inte dags att möblera om lite? Jag bara, va? Det brukar inte män säga. -Jo men, det gör ju att allt känns nytt och mer inspirerande! Det räcker att flytta om ett par saker så känns det roligare att städa till och med!
 
Jag bara, wooohoo, äntligen någon som förstår poängen med att styra runt möbler! Så nu flyttar jag ner ritbordet till kontoret. Det ska stå innanför fönstret med utsikt över trädgården. Så är allt samlat i samma (lilla) rum. Behöver inte sitta och rita med utsikt över obäddad säng och klädhögar. Behöver inte springa upp och ner i trappen för att kolla dator/ladda ner bilder/scanna/maila. Tjohoo!
 
 

En hemmadag.

 
 
(Bild lånad från nätet)
 
Sitter och känner mig lite så här.
Inte alls som den där ekorren i hjulet, nej för det snurrar framåt. Men ibland vill man bara fälla in sina små armar och ben, vila hakan mot golvet och stirra tomt ut i fjärran.
 
Det har blivit väldigt, väldigt mycket behandlingar sista tiden. Rekordvecka förra och rekord med antal behandingar/dag denna vecka. I dag har jag bara varit hemma med förkyld Sigrid och sedan även med Smilla och hasat runt. Jag spenderade en stund i stallet, tittandes på när hovslagaren fixade tassarna på hästarna. Jag har lagat mat, tvättat, plockat, diskat, mockat, tvättat hästsvans, eldat, dammsugit, pratat oändliga konversationer med Sigrid. Matat höns, druckit te, betalat räkningar och badat. Fått stopp i avloppet och ett översvämmat badrum. Tänkte positivt att men vad bra, då passar det ju bra att storstäda det nu, då allt ändå är dränkt av vatten.
 
Nu är det nog en jättebra idé att sova lite. För i morse försov jag oss såpass att taxichauffören ringde och väckte oss och det blev en knasig morgon där jag fick skjutsa Smilla till skolan.
 
Så, god natt då! Sov gott!
 
 
 

Tjohoooo

 
 
Någon här?
 
Skulle inte tro det. Har haft massiv bloggvila. Dock inte så mycket vila i övrigt. Men just i dag var första dagen hemma på länge. Första hemmadagen med lite tid för eftertanke och vila. har faktiskt legat på soffan med, inklämd mellan två flickor och sett "Dumma mej 2" för fjortonde gången.
 
Nu ska jag ta ett bad och sova lite. Så vips mindes jag att jag ju har en blogg. Det finns nog lite att skriva om så detta får bli ett försök att ta upp den trevliga vanan att skriva regelbundet.
 
Kjam påer!
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0