I förbifarten

 
Sitter och skriver ut fakturablad att ta med i morgon bitti på jobb. Medan de spottas ur skrivaren ska jag försöka göra ett litet inlägg.
Har varit lite pyssligt sista dagarna, då Smilla varit småsjuk och hemma. Fick ihop dagens jobb genom att boka om några, få en avbokning pga feber samt att mamma och pappa kom till byn och kunda "ta över" barnet. I går var vi hemma och tokstädade uppe, tog emot en leverans Selmaböcker, bokade radiointervju om boken, mer jobb, målade ett porträtt samt skötte djur. Putsade fönster, sorterade miljoner skräpsaker och bar ut grejer som jag bara inte vill se mer. Gah, jag äts upp av saker!
I kväll, nu klockan åtta måste jag tvätta handdukar, tumla, vika, mocka stall, ta in hästar, flytta om djur som inte gillar de nya -7 graderna samt måla klart porträttet. I morgon bitti ska jag sitta i radiostudion kl halv åtta och i bilen ha stackars katten med för kastrering under dagen, sedan jobba med massage. Känns lite som att huvudet tränas i multitasking nu. Sigrid höll mig vaken med benvärk en stund i natt med. Jag bara vad är det? UÄÄÄÄÄÄÄÄÄ -Har du ont i benen? -JAAAAA Ska jag massera? Hon: Zzzzzzz
 
Det är rätt lindrigt det där med hennes växtvärk, eller så har jag magic hands som kan stilla krampen. Om jag somnar före henne och slutar massera/stryka/hålla kring de små hårda vafmusklerna så ylar hon högt. Hon är alltid sådär efter extremt aktiva dansanta dagar, speciellt vid fullmåne. Jo, alltid vid fullmåne.. Hon dansade och studsade mest hela gårdagan så inte så konstigt att det drar ihop sig i småbenen sedan.
 
Nu ska jag nog sätta fart, så det blir av med någon skönhetssömn med. Eller what the heck, behöver inte vara speciellt snygg... Med någotsånär klar i huvudet kanske. Ska nog ha en liten boksignerings/säljabokdag om 14 dagar. Återkommer med mer info! Kanske ska trycka upp lite affischer på temat med, kan ju vara skoj med en Selma på väggen med, om man har en i bokhyllan!
Nu kom katten förbi och bad om att få sällskap, han vet inte vad som väntar. I morgon ryker kulorna!
 
I morse stekte jag gårdagens pannkakor till frukost.
Jag sa; Det här var nog det godaste jag visste då jag var barn! Smilla skeptiskt; Jaha. Ja det fanns väl inte så mycket mat på den tiden... Hähä.
 
 
Såhär snäll häst har vi. Var bara tvungen att lägga in den bilden då jag hittade den.
 
 
Och såhär oerhört välmatchade barn. (Helt oplanerat!)
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Camilla

Härlig kommentar av Smilla!
Som att du var liten för hundra år sen ungefär. :-D

Svar: Exakt. Eller som att vi levde fattigt och torftigt på åttiotalet! 😄
Märta

2014-03-18 @ 22:33:53
URL: http://toffersson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0