En måndag

 
Vi är ju fortfarande lite krassliga både jag och den lilla. I natt måste det dessutom ha varit kosmisk turbulens (går alltid att skylla på..) för jag sov ungefär noll timmar. Det har inte hänt på mycket mycket länge. I mina gamla sjuka dar kunde jag ha månader, ja nästan år där jag aldrig sov en riktig natt. Det kunde vara dag efter dag där jag var vaken precis hela natten och låg och bara kände in krampen i nacken, det låga blodtrycket och fick dra efter andan för att inte få andnöd. Tillsammans med jättehög puls. Det berodde ju på hormonbrist och nu tror jag det blev lite samma. (Förutom den kosmiska turbulensen) Det pga av att jag ju kroniskt alltid har lite svag kortisolproduktion, och vid infektioner räcker den inte till för att orka med belastningen av bacillerna.
Så var det ett tag sedan min B12spruta och så magsjuka+influensa. Det ger dålig kortisolproduktion vilket ger dåligt upptag av levaxinet. Så. Resultatet blir kramp, yrsel, och ingen sömn. Blää.
 
Men i dag har jag fått mig en dos i rumpan och kommer vara som en skitjobbig adhd-tjej i morgon. Hähä.
Det började redan direkt. Nyss kom jag på en stor sak. Det utkristalliserades i mitt huvud vad jag ska göra med lagården. Den som nu bara står där, tom. Iaf övervåningen. Där som jag drömmer om en varmbonad ateljé, vilket inte kommer ske nu på ett tag pga bristande finanser. Så, i stället ska jag byta de gamla trasiga fönstren mot "nya" gamla men hela och fina större fönster. Och sätta in nått extra på två ställen tror jag. De som sitter där nu är bara fastpangade med sjukt stora spikar på tvä ställen per fönster. Inget finlir alls...
Sedan tömma allt bråte på takbjälkarna. Sedan skaffa en del vit färg och måla väggarna. Plus skaffa några bra lampor med vitt ljus. Så voila! En sommarateljé där man får rum med både kurser, utställningar och bara eget måleri.
 
Till ganska liten peng och jättestort nöje!
Vips kommer ni få en inbjudan till sommarvernissage med bubbel och kalas. Vänta bara!
 
Jo, i dag var jag på stan, hade bilen full av skräp som jag och Sigrid lämnade på återvinningsstationen i stan. Sedan fyllde vi bilen igen med djurmat och kutterspån. Hon fick nya gummistövlar och så fikade vi. Och gick på stan, men hon var trött så vi körde till ridskolan för att hon skulle få somna i bilen och jag sedan inspireras lite. Men det enda ekipage som var i ridhuset var allt annat än inspirerande.. En nybörjare som försökte trava lite på lina. Sedan fick jag god middag hos vännen Iza! Mycket fin kväll!
 
Puss påer, nu är det dags att sova!
 
 
 

BilderDet var en vecka i några bilder.


Ok

 
Förra lördagen, nej det var förrförra(!) blev Smilla sjuk. Så blev Sigrid mer sjuk än hon varit innan men blev lite mindre sjuk igen. Smilla blev mer och mer sjuk i magsjuka samt influensa med hosta, snuva, nysningar och värk. Så fick Sigrid magsjuka förutom sin förkylning med blåsor i munnen. Så blev jag sjuk i magsjuka, i lördags. Alltså förra lördagen. Den blev bra efter någon dags feber. Så jobbade jag lite mitt i veckan men slogs ner BOOM av den där influensan. Sedan onsdag em har jag krälat till och från soffan, med diarre, snuva, feber, hosta, yrsel, värk u name it. Jätteskoj helg mao.
 
I fredags var första kvällen där jag plötsligt upplevde en lucka av spirande energi och gick direkt till attack mot diskberget. I min sjukdomsmisär (nåja) hade det byggts upp en smutsångest utan dess like. Då jag hasade ut med vattenhinkar till hästarna fick jag ångest av att se farmtinande ensilageplast, pulkor utspridda i den smältande snön, hörester, skräpberget i lagården som väntar på att köras till tippen, kattlådan som stank, stallet som var en röra, golvet som var grusigt osv osv.
Så i den där luckan av energi flög jag plötsligt runt och tokstädade. Jag putsade bänkar och bord, vräkte ut allt under diskbänken och torkade rent och slängde en massa skit. (En råtta måste ha dött under skåpet av odören där att döma) jag rev ut alla plastgrejer i ett annat skåp och bar ut alla udda grejer till plaståtervinningen.
Sedan däckade jag igen i soffan.
 
Jag har plöjt hela Orange is the new black och älskade varje minut. I går såg jag hela säsong ett av californication, som jag har sett förut men tokgillar. Helt skruvat och underbart! I går inledde jag dagen med att på skakiga ben rida runt sjön på pigg Lasse med Nita som handhäst. Det var underbart!
Borstade dem grundligt, friserade långa hårtofsar i öron och jämnade till manar och svansar. Borstade fällande päls och kollade skor. Givetvis var jag tvungen att verka (sko om) Nita fram vilket jag absolut inte hade ork till egentligen, men gjorde det ändå. Där gick jag liite in i väggen igen men fixade det. Är lite missnöjd med att vä fram blev aningens skev. Det grämer mig enormt faktiskt. Så mkt att så fort det vuxit ut lite ska skon av och hoven bli helt jämn!
 
Sedan tog jag ett långt hett bad, mediterade och programmerade min nerkörda kropp och hjärna att fungera optimalt helst på studs. Sedan målade jag naglarna röda och bestämde att nu får det vara nog! Somnade nöjd och glad och vaknade 10.45 efter många timmars tung sömn.
 
I dag har jag hämtat hem mysungen Sigrid, handlat mat, hämtat paket, våldgästat en sjuk vän, lagat chicken curry med cashewnötter i, mockat, tagit in hästarna, lagt plupp (Sigrid), longerat båda hästarna på gårdsplanen (oops, vad gropig den blev) och är sjukt nöjd med dagen.
Har nu efter det gjort en bild jag lovat fixa till förläggaren och mailat iväg. Nu ska jag gå ut och klä på Cebonita pyjamas och säga god natt till världens pampigaste svarta valack Bodbäckslasse som i kväll exploderade av yster energi med pip, sparkar, bockningar och den snyggaste snyggtraven ni kan tänka er! Så mjuk, taktfast och vacker. han ska vara med i en undersökning på SLU om travares genetiska fallenhet för ridning. Så jag och Siggan gick ut i hagen i dag och knyckte lite hår från hans man.
-Man fåj inte göja så med honom mamma! Man få baja ta hans håj på natten, då han såvej! SÅDESÅ!" Sa hon, som visst tyckte det var lite taskigt att bara rycka loss hår sådär.
 
Båda hästarna var superfina och det dämpade mitt lilla dåliga sjuklingssamvete lite. (mycket) Ser de så snygga och mäktiga ut i rörelser och utstrålning har de nog inte lidit illa av min sjukfrånvaro och neglegens.
 
Nu är det slut på söndag. Puss påer!
 
 
 

Kräksjuka åt alla


Så var det min tur. Huvva.
Det är aldrig så jobbigt att bära vatten och släpa hästtäcken som då man är magsjuk och vek. Lederna gör ont, magen gör ont, huvet gör ont. Brr. 

Hoppas detta blir kortvarigt. Tur jag har godis att muta barn med. Samt dåliga barnfilmer på netflix. 


Nu måste jag nog ta mig upp och få i de små lite mat. Uäck.

HelgKatter
Måleri
Teckning
Mat
Godis
Kramar
Film
Skratt 
Katter

Det är vår helg med magsjuka, variga munblåsor, hosta, feber och snuva. Bättre bot mot bacilleländet finns inte. 
Sjuka barn

 
Onsdag natt fick jag ett sms som sa : Sigrid kaskadspyr. Ses om ett par timmar, natti!
Morgonen därpå kom Jonas med glad men acetondoftande Sigrid som sedan dess verkligen luktat magsjuka.. Trots bad och att hon äter lite olika då och då. Det är som att det osar störd mage ur munnen på henne.
Sedan dess har vi haft sjukstuga här. Men bara barnen, jag är pigg och grejar på mellan soffhäng och filmtittande. har röjt ur en skrubb full av skrot och dammiga undanlagda barngrejor. Usch vad barnstolar, babyskydd, gåstolar, extra madrasser, resesäng, tältsäng och annat tar plats.
 
Majsan fick fyra urgulliga jättegråa randiga kattungar i dag. Mysigt som attan! Sigrid utbrast, Men, dom ÄTER JU UPP sin mamma!!! Hihi. Hon tyckte det såg ut som om de gnagde sig igenom magen på mamman förmodligen..
Lucky (andra katten) är väldigt intresserad på ett lugnt sätt och sover utanför korgen hela tiden.
 
I övrigt har jag haft ett "komma ikapp-rejs i köket" Inte för att jag har några krav där.. Men efter massor av veckor med för mkt att göra för att ta sig tid att tex baka kändes det så himla mys att kunna hålla på. Har stekt ett kilo älgköttbullar, rullat kokosbollar, gjort tjälknöl som ligger i lag nu, satt en surdeg osv. Kokade risgrynsgröt i massor i dag med. Men ungarna äter knappt något. De har en blandning av magsjuka, hosta, snuva och feber. De har legat hög under och på täcken och kuddar framför teven i dag. Men så ibland flyger de upp och dansar loss och leker en stund innan de säckar ihop igen.
 
Nu ska jag lyxa ner mig intill dom båda och sova!
Natti!
 
 

I förbifarten

 
Sitter och skriver ut fakturablad att ta med i morgon bitti på jobb. Medan de spottas ur skrivaren ska jag försöka göra ett litet inlägg.
Har varit lite pyssligt sista dagarna, då Smilla varit småsjuk och hemma. Fick ihop dagens jobb genom att boka om några, få en avbokning pga feber samt att mamma och pappa kom till byn och kunda "ta över" barnet. I går var vi hemma och tokstädade uppe, tog emot en leverans Selmaböcker, bokade radiointervju om boken, mer jobb, målade ett porträtt samt skötte djur. Putsade fönster, sorterade miljoner skräpsaker och bar ut grejer som jag bara inte vill se mer. Gah, jag äts upp av saker!
I kväll, nu klockan åtta måste jag tvätta handdukar, tumla, vika, mocka stall, ta in hästar, flytta om djur som inte gillar de nya -7 graderna samt måla klart porträttet. I morgon bitti ska jag sitta i radiostudion kl halv åtta och i bilen ha stackars katten med för kastrering under dagen, sedan jobba med massage. Känns lite som att huvudet tränas i multitasking nu. Sigrid höll mig vaken med benvärk en stund i natt med. Jag bara vad är det? UÄÄÄÄÄÄÄÄÄ -Har du ont i benen? -JAAAAA Ska jag massera? Hon: Zzzzzzz
 
Det är rätt lindrigt det där med hennes växtvärk, eller så har jag magic hands som kan stilla krampen. Om jag somnar före henne och slutar massera/stryka/hålla kring de små hårda vafmusklerna så ylar hon högt. Hon är alltid sådär efter extremt aktiva dansanta dagar, speciellt vid fullmåne. Jo, alltid vid fullmåne.. Hon dansade och studsade mest hela gårdagan så inte så konstigt att det drar ihop sig i småbenen sedan.
 
Nu ska jag nog sätta fart, så det blir av med någon skönhetssömn med. Eller what the heck, behöver inte vara speciellt snygg... Med någotsånär klar i huvudet kanske. Ska nog ha en liten boksignerings/säljabokdag om 14 dagar. Återkommer med mer info! Kanske ska trycka upp lite affischer på temat med, kan ju vara skoj med en Selma på väggen med, om man har en i bokhyllan!
Nu kom katten förbi och bad om att få sällskap, han vet inte vad som väntar. I morgon ryker kulorna!
 
I morse stekte jag gårdagens pannkakor till frukost.
Jag sa; Det här var nog det godaste jag visste då jag var barn! Smilla skeptiskt; Jaha. Ja det fanns väl inte så mycket mat på den tiden... Hähä.
 
 
Såhär snäll häst har vi. Var bara tvungen att lägga in den bilden då jag hittade den.
 
 
Och såhär oerhört välmatchade barn. (Helt oplanerat!)
 
 
 
 

Lördagströttma

 
Efter en rätt hålligångig vecka där jag umgåtts med underbaringarna till döttrar, jobbat, ridit, målat tavlor och grejat i största allmänhet så blev jag barnledig på torsdag em. Jobbade kvällen, sedan åkte jag hem, som alltid lite rusig av tanken på att faktiskt inte ha någon annan än mig själv att tänka på. Behöver likssom inte ens öppna käften på flera timmar i sträck! Hur konstigt som helst.
Målade lite akryl och skvätte ner lite mer i sovrummet. Måste fixa det rummet någon vacker dag, men först måste jag ha en ateljé att kladda ner med färg. På morgonen hade jag och Siggan kört Lasse runt sjön. Så fredag morgon var det Nitas tur att motioneras igen.
Hon är halvt brunstkrazy och halvt vårtokig. Pälsfällningen spelar in med, för hon är helt ostyrig och vägrar lyssna på förhållningar. Får hon springa på så slutar hon inte ens då hon blir trött, det är likssom bara fullt ös framåt som gäller, tills hon går ner på knä som det känns och så kan man ju inte ha det.
Så jag försöker tvinga henne att lyssna vilket går sådär. Hackamore funkar bäst, men inte ens det för fram signalen då hon är sådär tossig. vanligt tränsbett skiter hon fullständigt i, sliter tyglarna ur händerna på mig så skinnet bränns bort.
Phu. Köpte ett nytt trevligt tränsbett i går, med fasta ringar. Det kanske hon gillar lite bättre och kan acceptera. Annars vet jag int.Vänta ut detta vårrus kanske.
 
Så åkte jag till kompis Iza, som tyckte att min bil behövde tvättas. Eller, jag sa att jag skulle tvätta den i stan på nån mack, men hennes make är billackerare och har bra grejer i garaget så vips stod vi där och avfettade liten Volvo med vatten sprutande i stormvindarna. Rätt kallt faktiskt, men bort fick vi asfaltsvärtan och saltet. Lacken blev dock rätt matt så det måste vaxas på lite skydd snarast.
 
Så vidare in till massagejobb på människor och ponny. En supersöt ponny som tävlar MSV hoppning nu i helgen. Så skoj att jobba med hästar som presterar på sådan där pass hög nivå. Riktigt skoj! Hoppas det gick bra för dom.
 
Sedan hamnade jag i trötthetskoma en stund och spenderade en del pengar på att köpa målardukar och äta svinbra Thaimat på stan. Gick och gnunnade på om jag skulle anta erbjudandet att stanna i stan och gå på fest. Det kändes lite halvdrygt, kommen direkt från stallet och trött men jag bestämde mig för att man ångrar mest bara det man inte gör. Åka hem gör jag ju mest jämt direkt efter avslutat jobb. Tur var väl det för jag hamnade på värsta lyxmiddagen och blev bjuden på oxfilé, kantarellsås, dyrvin och konjak. Det bland supertrevligt folk. Ibland har man tur! eller så har jag tur mest jämt då jag går ut numera!
 
Sitter nu hemma och spärrar upp lite torra trötta ögon och funderar på om jag orkar gå ut och sko om en häst. Köpte en ny rasp med, så det kommer ju gå rätt fort om man jämför nötandet med den gamla slöa. Börjar med att gå ut så får gammkroppen bestämma hur mkt som är möjligt en dag som denna.
 
Här blåste det. I går morse i full storm. Vi lutade mot vinden och galopperade med stenhårt vindtryck mot ansiktet. Huvva.
 
 
Lasse efter körturen. Sigrid höll tömmar och styrde. Lite i alla fall.
 
 
Jag innan promenad till kalas, med klackar som klapprade mot torra gator. Myys!
 
 
Glad lördagkväll alla!
 
 
 

Tjohoo

 
Nu är boken om Selma på väg hit i posten. Gu vad skoj! Jag har haft lite för fullt upp för att ens längta så mycket, men nu känns det som en bonus att den verkligen är klar och gjord. Hur gick det till likssom?
Nu sitter jag och fantiserar om att styra upp en liten releasefest. Bokläsning för barnen, bokbord, bjudmat och barnvänligt bubbel. Det tycker jag låter hur mysigt som helst!
 
 
Vill ni köpa en bok så kommer jag ha en hög hemma. Ni kan också beställa från Idus förlag eller säga åt er lokala bokhandlare att den absolut borde ta in den till försäljning!
 
Nu ska jag ila i väg och jobba lite. Hej svejs!
 
 
 
 
 
 

Blåsigt värre


Jag ogillar starkt när det blåser. Maximal vindstyrka i min smak är lätt sommarbris. I dag har taken lättat och saker blåst omkring. Inte mys alls! Men solen sken så innanför fönstren var det vackert och behagligt!

Vi har pysslat med djuren, barnen har lekt och jag spelat mer piano. Hur rogivande som helst det där klinkandet. Kanske ej för de som lyssnar pga jag kan inte spela piano.

I kväll bjöds vi på middag hos mor o far, jättegott! Sedan har jag småjobbat på ett porträtt och barnen sett film. Plötsligt hör man 

"Åååh vad sööt"
"Va? Vart?"
"Där, kattungarna"
"Mäh, trodde det var pojkar"

Åttaåring och tolvåring med lite olika preferenser. Himla gulliga är dom ihop! Nu har jag målat lite på det sista i Smillas rum. Gardinerna väntar på upphängning och rummet på att slutstädas! Sedan fortsätter jag väl på evighetdprojekt hall uppe. Phu. 


Snyggt va...


Så även detta. Lister ska köpas och elektriker gullas under hakan/anlitas.


Projekt målning...


Närbilder är finare. Här det välfyllda och välanvända bästa badkaret! Det simmas och plaskas en hel del där!


Dagens soliga tulpaner


Sigrid som lärt sig massor av de två äldre flickorna sa då vi nyss vaknat i morse, -mamma, ta kort! Kolla häj; DUCKFEJS!!

Jag dog lite

Herregu alltså.Städat

Japp. Hela dan. Sedan har vi handlat mat, spelat piano, tittat på fåglar, ätit tacos, mulat i oss Mariannekarameller och sett på film. Vi har vår fina extratjej här i helgen. Smilla avgudar henne och är helt sprallig. Tycker fler skulle vara stödfamilj, det kan göra stor skillnad, i det lilla. Ibland i det stora!

Såhär nöjd var jag då huset var så städat det fick bli idag. 


Såhär trött var kattungen då han pratat klart i telefonen.


Såhär pigg var jag innan vi sett filmen Happy feet. Sjukt tråkig film.


Hoppas blåsten lugnar sig och solen visar sig i morgon!
Fin helg på er!


HemmadagEn pall som jag och smilla spontanköpte för ett presentkort i går. Åhléns. Köpte turkosa gardiner till hennes rum med!


Vi fikade lite. 


Hämtade ut ett paket på vägen hem med maskeringsvätska, papper och färg. 


Vi umgicks med de nu ganska tama grisarna. 


Smilla tände sin egentillverkade oljelampa. 


I morse pysslades det lite. Fint va!


Så till den lite mer makabra avlivningen av fina unghönan som brutit vingen och inte ens kunde hålla balansen. Nästan skönt ändå då man inte behöver tveka, utan bara göra. Har en bra taktik efter massor av efterforskning, hon hann inte ens märka något tror jag. Matmor blev till bödel.. Phu.

Har mockat och tvättat lortbilen med. Och smilla och hennes kompis fångade kaninen som var på lösdrift, så nu har vi kontroll över alla djur.

Tror jag måste börja måla på ett porträtt nu. Helst nyss. Är lite seg i huvudet i dag, med det kan man ju få va! 


Hoppsan

 
Vaknade av sms-signalen i morse och blinkade förvånat då jag såg vad klockan var. Jag hade lyckats sova som en medvetslös i ELVA timmar. Sovit mig igenom dubbla väckningslarm och två timmar senare väckts av sms från hon jag skulle varit hos kl tio. Paniken då..
Jag flög upp, ut och iväg. Glömde ta medicin, hann inte elda. Ut med hästarna och vek de nytorkade handdukarna på två röda sekunder och kom till stan (sju mil bort) på rekordtid. Tacksam för att vara på kontorsbehandling då det ju inte är individuella bokningar utan alla finns i samma lokaler, så det går att stuva om och flytta tider lite hur som. Phu!
Efter dagen var gjord mötte jag Smilla med fader på stan och jag och hon gick och handlade upp ett presentkort samt fikade. Himla mysig dag ändå, trots den brutala starten! Nu på kvällen känner jag dock att jag inte tog medicinerna, för nu tappade jag kraft, hjärtat rusar lite och jag påminns om hur jag mådde innan 2009, då jag fick börja äta levaxin. Det var ett helt annat liv det.
 
Nu ska jag bara ge hästarna mer vatten, släcka, elda och sedan bädda ner oss i sängen och kolla på något trevligt. I morgon kommer lillasystern hem på morgonen och vi ska ha en lång ledig helg! Yay!
 
 

Ledigt snart?

 
Nu börjar jag längta efter långa lediga dagar, med ljusa kvällar. där orken aldrig riktigt tar slut utan man sover lite på natten bara för att man ska. Dagar där man kan påbörja och göra klart små projekt ute och inne utan att behöva avsluta mitt i och vänta tre veckor på att hinna fortsätta.
i går var jag ledig en dag, men med snuvig Sigrid hann jag mest vara med just snorig Sigrid. I dag bar vi in ved, mockade och pratade med kaninen Greta. Vi matade även höns, såg att seramaunghönan gjort illa vingen vilket är riktigt obra och trist. Det KAN vara tvåårsfingrar som klämt henne i ett försök att lyfta då jag gick ut efter mat.
Får se i morgon hur hon verkar. Jag gjorde videnderligt god köttfärssås av ett av älgfärspaketen. Sigrid åt och åt, trots förkylningen och sa till slut; det häja, de vaj gott, JÄTTEGOTT!
 
I dag VABade jag alltså med Sigrid till kl tre då Jonas kom från skogen och hämtade med sig henne. Då tog jag massagebänken och åkte för att jobba igen i alla fall tre av de jag fått avboka på morgonen. Tur folk är flexibla!
Jag kom hem vid sju och har sedan suttit med milrapporter och papper från 2013. Rengjorde marsvinsburen och suckade lite över hur snabbt barn ledsnar på sina husdjur. Nu är ju barnet i fråga inte ens hemma så då måste jag ju sköta om dem men ändå. Det är mest jag som ser de där små grisarna. Det märker dom och låter högt då jag närmar mig.
 
Har skrivit ut fler fakturablad, tvättar lite och ska snart sova så jag är freshly superpigg (?) i morgon då det bär av till stan för mer massage. Sedan hämtar jag med mig Smilla hem för att ha lite sportlov från torsdag och framåt. Det ska bli mysigt! Köper nog lite vit färg i morgon med, så vi kan göra klart hennes rum någon gång! Känns som jag vill släpa ut alla målargrejor så fort det blir plusgrader igen, och inta lagårdsvinden för lite bigscale painting! Man blir ju nipprig av att bara sitta och rita inom A3-format... Visst ja. Har lovat göra ett porträtt med. Helst nyss.
 
 
Så, snart får jag sällskap i huset igen, av små tvåbeningar.
Men helt fel är det ändå inte, att ibland få tid att tänka och sitta och skåla med en katt.
 
 
 

Pustat ut lite

 
Förra veckan var jag nästan lite nervös över. Mer jobb än nånsin inbokat och så direkt på det en massagehelg i Umeå. Men ena dagens jobb var några sjuka så kanske det bidrog till att orken räckt till mer än väl! Har inte behövt ta ut mig varje dag. Jag har till och med kunnat njuta av att kolla dressyr på St Georgnivå samt festat/dansat järnet på Vindelns hotell. Så skoj! Helgen innehöll förutom det många behandlingar på fina hästar och dryga fyrtio mil i bil. Hästarna var väl utspridda på fem orter/stall så det har varit lite logistik inblandat. 
 
 
Jag och mina två hästigaste kusiner hängde på läktaren och i kaféet på fina Hippologum. Många läckra hästar studsade runt i manegen.
 
 
Här kan man lätt gå vilse. Mkt lite skyltar på extremt många dörrar förvirrar!
 
 
Tja. Gråa vägar blev min vän.
Förutom helvetesvägen mitt på ett berg innan jag kom ut på en normal väg igen (tack Eniro hitta för den genvägen)
 
 
I dag har jag och Sigrid möblerat om och städat lite. Samt tagit emot kaninen Greta som vi ska sköta om åt en fin kille som blivit sjuk.
 
 
Vi har lekt med Harry och Skype.
 
 
Riktigt så här tjocka är dom inte! Marsvinen alltså. De får mest hö och grönsaker. Men kortar de ihop sig ser de ut som riktiga tjockisar.
 
Så målade vi en tavla, käkade hamburgare och mockade. Tradade åt mig lite älgkött med. Han är snäll den där jägaren. 
 
 
(Jag i loppisfyndad BikBoktröja och mysigaste halsduken från Lindex.)
Bakom skymtar en akvarell som jag i en hast fick tag i en ram åt och har donerat till ett välgörenhetslotteri.
Nått kan man ju försöka bidra med liksom. Det känns bra.
 
Nu sova! Godnatt. 
 

RSS 2.0