Bad!

 
Har sällan badat så gärna och mycket..
 
 
Solexem kan man ta likssom, såna här dagar. Som medelhavet fast hemma!
 
 

Internetslöst

 
Blixten slog som alla somrar ner i mitt modem. Och först nu har jag bemödat mig till att köpa ny router o modem och koppla in det. Fattar inte varför det är så hektiskt hela tiden. Först nu börjar jag få lite ro i kroppen. Har försökt vara ledig, men det går halvdåligt. Men pengarna måste ju in med...
 
Har dock haft fantastiska dagar med fina vänner. Har ridit, ätit massor av middagar. Pratat pratat pratat och badat. Helt underbart!
 
I morgon ska jag och Smilla till Sundsvall för att hälsa på mina föräldrar samt se Doug Seegers (från Jills Veranda). Smilla får dock inte se spelningen för det är på krogen... Jag ska även jobba..
 
 
Varmt som f-n har det varit med. Hela tiden. Är lite slö i huvudet pga det. I dag har det lättat och luften är svalare, och vips kommer tänket tillbaka! :)
 
 
 

Fest


Jag blev tvärt bjuden på kalas, ett mkt fint födelsedagskalas med tema 20-tal.
Jag tänkte "Mary" i Downton Abbey, och slet fram allt av lämpligt 20-talasnitt jag hade hemma. (Inte mycket) Jag hamnade i Umeå centrum innan jobb på fredan och  spontanshoppade smycken på rea. 


Inte så glammig bakgrund, då kom jag mer i stämning väl på festen i det skotska värdparets vackra enorma hus!En underbar kväll med crocket, bubbel och charleston! ❤ RSS 2.0