"Flexar musklerna"

 
Nejdå. Men oj vad jag känner mig stark nu! Det brukar alltid vara lite varannandag över mig och det jag ska göra. Jättepigg, sedan lite trött. Men sista tiden har det bara rullat på. Metodiskt och med rätt mycket jobbande.
 
Den här veckan landar nog på runt 17 behandlingar. Tre dagar blev det i Långviksmon. Listorna är fulla och jag lägger in extradagar och klämmer in folk här och där. Men det känns att det får inte bli utspritt med behandlingar över hela veckan utan koncentrerade dagar. Då får jag likssom värma upp och jobba på i "workmode" (gillar engelska uttryck..) och gå in i behandlingsbubblan. Sedan göra min lilla avslutsritual, åka hem och släppa jobbet.
 
Att göra ströbehandlingar med allt åkande hit och dit stressar och kräver nästan mer än de ger. Energimässigt i alla fall. I morgon blir det hästar i stan. Det blir spännande! Då får jag se nya anläggningen ute på Cape. Där var vi med stoet Trixie då hon skulle betäckas och stället var stuteri. Nu har de ridanläggning med nytt ridhus och grejer. Är lite drömsk över tanken att ha en bra bil, släp och åka ner till ett sånt ställe regelbundet och bara träna.
 
Hästarna har stått tillbaka länge nu. Var det inte ishalka så blev det för lite tid. Men nu har jag faktiskt kommit igång! I helgen var jag bara med barnen hela tiden, men nu i veckan har de fått röra sig tre gånger. En gång efter att barnen somnat. Det är alltid lite läskigt, för jag litar aldrig helt på babyvakter. Det har hänt att de bara slutat sända utan att varna. Displayen har sett helt normal ut men den har slutat ta upp signal. Riktigt irriterande och gör att jag måste lyssna och dubbelkolla hela tiden ändå.
 
I kväll fick Nita ett motionspass. Men hon var ruggigt spänd. Mörkrädd som hon är, med hoppsadeln, lite brunstig, nymånetossig (det blir alla i den här lilla familjen) och orastad studsade hon fram, skyggande för allt mörkt i dikena. Timmervältor och vägstickor är superläskiga och backar är till för att slätlöpa uppför. En snabb galopp fick hon och hej och hå vad roligt det är! Hon nästan lättar och flyger som en svävare i raketfart uppför. Sedan lyckligt frustande och på tårna hemåt. Såna ridturer tankar energi så det räcker länge!

Trots att jag masserat fem fabriksarbetarryggar fick hon lite stretch och massage hon med. Att få sitta ensam utan barn för en gångs skull, med en stor kopp chai och Jills veranda och Girls är ren lyx.
Supernajs med trött kropp och lugn och ro. i morgon får jag sova längre än till sju och sedan softa till lunch. Sedan jobb igen.
Kaaaanske man skulle hitta på något i stan sedan? Det är ju fysiskt möjligt. Hm.
 
Här är en av ugglebäbisarna. Ganska söt. "Pappan" som ju inte är pappa men som är ruvhönans make gick in i kycklingburen i dag. Han gick sakta fram, sänkte rösten och kuttrade vänligt och visade sedan med näbben att det fanns mat på golvet. Det gillas. Artiga tuppar och omtänksamma fäder.
 
 
Nä nu tror jag att badvattnet är varmt! G´natt på er!
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0