Som en liten flitig myra...

 
Ilar jag runt och arbetar och står i.
I kväll är båda barnen "borta" dvs hos sina fäder. Det kräver lite logistik detta, att ha hamnat i "tvåbarnmedtvåmän-situationen". Nu är de eminenta att planera med så ingen större sak, men allt ska ju tänkas på. Det går inte att bara hitta på något för egen del och slänga över ansvar likssom. Allt ska planeras och kollas upp extra. Kläder som ska med hit och dit, lappar, piggelinpoäng, underskrifter, dagistider och vem hämtardå och jag hämtar där, men bara den ena för hon vill vara med mamma då och så vill en åka och simma och jag jobbar och det blir sjuhundramiljoner mil extra hela tiden om man inte planerar.
I förrgår åkte jag från jobbet i en paus. Sladdade in på Ica och handlade det viktigaste, in på skolan, smygandes för att inte outa att jag var där för tvååringen som skulle hämtas av fadern. Så ta med den stora tösen till jobbet, utrustad med pennor, surfplatta och redo att jobba tre timmar till. Hon ritade, pratade och hängde runt i mitt behandlingsrum glad i hågen tills jag var klar vid fem. Sedan drog vi till badet och verkligen TOKBADADE i en och en halv timma.
Man blir rätt mjuk igenom hela kroppen då man jobbat sex djupmassager, sedan simmar det man orkar nån timme och sedan bastar så varmt att huden blir knallröd i fläckar.
Sov rätt hård sedan kan jag säga, efter en pinande jobbig stallkvart med mockning och intag av hästar. Vissa kvällar vill man bara leja bort det där sista. Eller skita i att elda.. men då blir det så jobbigt att kliva upp, till ett kallt hus.
 
I går hann jag rida innan jobbet, och efter jobbet hade jag två glada flickor med under matlagning, tvätt, städning och play-doohlek. Var rätt mör även efter det. vaknade ändå i morse med en skum käsnla av lätthet. Känner mig rakare, starkare och mer levande än någonsin.
Det är som en magisk balansgång, där jag får energi av att jobba med energier på "rätt sätt". Börjar man stressa, låta sig dräneras eller tänker negativt och tvekar, så är det så lätt att bli tom av detta jobbet.
Nu känns det som att energin ändå fylls på varje dag, så den räcker till att rodda omkring allt tills nästa dag.
 
Nu håller jag på att utforma en helg i Umeå i huvudet. Lite hästbehandlingar, lite vårdressyr på hippologum, lite middag med kusin och sedan kanske fest på Vindelns hotell. Låter det bra eller what?!
 
Förra helgen var jag i Sundsvall så det känns som ett fasligt rännande nu. Men bara att passa på då erbjudande kommer både om jobb och nöjen samitidgt. Nu kom jag nyss hem från en jobbkväll där två blivit sjuka och en glömt (!) bort sin tid. Så det blev ynka två behandlingar. Jag satt och tjyvsurfade på fabrikens Wifi i stället och såg den här.
 
Foto: Malin Sydne
 
Kristian Gidlund hos Jill i Nashville. (Klickbar bild)
 
Vilken underbar människa. Och vilka starka bilder. Jag satt och grät mitt i fikarummet och fick stanna upp och skärpa mig tre gånger innan jag vågade titta vidare.
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0