Men är det vårgråt?

 
Jag har blivit så himla blödig på senaste tiden. Vet inte vad det är alls. Tänkte ett tag att det var nått slags efterkrisreaktion. Pga att det var så himla jobbigt så länge innan, under och efter separationen. Det som i flera år innan orsakat ledsenhet och vanmakt övergick i höstas till fucking raging fury. Har sällan varit så arg. Men nu då det arga tonat bort (rätt länge sedan) så har en skön, lugn tillvaro tagit vid. Men såklart, finns ju en sorg över att det där fina, som hela alltet byggde på från början, som jag trodde på, inte alls blev något av. Bara fragment av finhet och förhoppningar. En längtan efter att få uppleva det som lätt hade kunnat vara fantastiskt, men som i stället till min förvåning orsakade förvåning, förvirring, svartsjuka, ensamhet, missförstånd och ledsenhet.
 
Nu kanske det kommer ikapp. Då det arga är borta och det kvar finns lite ledset och lite saknad över det där som ju var bra. Eller kunde varit bra. Vissa människor berör på ett sätt som väl aldrig går att ersätta eller återskapa med någon annan eller något annat. Det är inte skitlätt att komma förbi och över. Kanske det bara måste blekna bort, lite som en guppig väg som ibland går slätt utför så farten ökar, men så plötsligt har några hål efter regnen som man inte hinner väja för.
 
Nu kan minsta lilla öppna kranen så tårarna rinner. Kanske det är vårsolen som kom på visit och drog igång något i kroppen. En vårenergi som sällan brukar visa sig förrän i Maj.
 
I går råkade jag titta på det här på FB. Grät som ett tok. Tittade igen. Samma sak. Som att de där ljuden utlöser någon djupt liggande känsla i oss. För kolla juryn, vad de hulkar!
 
 
 
 
 
Mäktigt i alla fall.
 
Nu ska jag sova och sedan kanske orka rida innan jobb i morgon. Phu. Nu borde jag kanske kolla på The Simpssons eller nått, för att lätta upp stämningen.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Camilla

Jag känner igen mig!
Men jag kan ju skylla på hormoner som låter känslorna åka berg och dalbana. :)
Förra veckan höll jag på att börja gråta när Jörgen inte köpte biskvier av brödbilen. Katastrof tyckte jag. =D

Svar: Ja du har ju "rätt" att vara lite extra blödig. Jag vill som ha något att skylla på jag! :D
Märta

2014-03-01 @ 10:14:41
URL: http://toffersson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0