Tröttless

 
Jag är lönnsjuk.. Det vill säga lika trött, svag och hängig som då man är sjuk, men utan övriga symptom. Jag skulle gärna ta lite gammaldags hög feber nu, så det känns tillåtet att ligga ner och blunda i timmar. Kortisolnivåerna rasar hela tiden så det är något fel, men det bryter ju aldrig ut. Är något less nu och då kortisolet går för lågt blir jag sluddrig, yr och kan inte sova. Nu gav jag upp, gick ner och tog en tablett kortison och inväntar nu effekt. 
 
Har hunnit betala räkningar och hänga tvätt med, såhär mitt i natten (02.05)  För dagtid nu är laptopen konstant upptagen av Smilla som även hon är sjuk, men på riktigt. Hon grät av huvudvärk tre gånger i dag så hon har fått smärtstillande, olika sorters drickbart serverat på soffbordet och bara flyttat sig från soffa till säng. Lillasystern är kvittrande glad och pigg, vilket inte riktigt går ihop med mitt och storasysterns humör och energinivå.
 
Jag hade en kompis här, med hennes kompis.. som tog ut hästarna på ridtur. Så de har fått komma ut lite i alla fall. Jag vill ju vara ute i detta soliga vackra väder, men orkar bara gå ut och göra det viktigaste. Eldar hela tiden för att inte huset ska bli utkylt, bär ved. I dag kom pappa o var snällast. han hade handlat mat och bar in ved så det räcker ett tag! Hur skönt som helst! Så hör kunder av sig och vill att jag ska jobba typ nu, och så får jag lite ångest. behöver VILA. Vara ledig. Få orken tillbaka. hoppas på det innan den 6-e då det drar igång igen med behandlingar en hel vecka. Iiih.
 
Nu ska jag gå upp och prova sova lite. Och håller tummarna för att inte må som en bakfull pensionär i morgon bitti. (Vilket jag gjort hela senaste dagarna) Snygg bild va! Ser nog ut lite såhär nu. På bilden utsmyckad av Sigrid med fina halsband hon gjort på dagis. #trött #gammal #hejochhå
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Ninni - Vimsiga mamman

Hua :/ hoppas de blir bättre

2014-12-28 @ 12:26:12
URL: http://ninnzan.se/
Postat av: Märta Lindqvist

Ja, redan nu, dagen efter då temperaturen sjunkit o det blivit töväder, så kom orken tillbaka! Tror inte jag är gjord för -20.. :D

2014-12-30 @ 15:20:28
URL: http://engammalgard.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0