Käkjäkel

 
På midsommarafton hade vi dukat upp grill plus sill-lunch och jag högg hungrigt in på det goda. Plötsligt stumnade käkmusklerna och vänstra käkleden låste sig nästan helt. Ganska störigt!
Sedan dess har jag fått pressa in mat mellan tänderna som går att få upp mellan en och två centimeter och då jag närmar mig ytterläget på låsningen gör det ONT.
 
På höger  sida möts kindtänderna men inte på vänster. Det känns lite skumt att inte kunna tugga igenom maten som jag är van, och nu börjar jag bli less.
 
Svinont gör det att försöka tugga. Förmodligen sitter en elak bacill i den sidan huvudet, för det värker i örat då jag tuggar och halsen börjar bli raspig. Jag kan ta halsont och öronvärk, men jag vill kunna GAPA!!
 
Har gått så långt att jag gett mig själv käftsmällar och låtit folk bryta och bända i käken, men näe.
 
Har hopp om att bacillen ska bekämpas snart så musklerna slutar krampa, tills dess gnetar jag på med det jag orkar. Är smått förvirrad med, missade jobb i torsdags, skäms som en hund. Koncentrationen är inte på topp och jag nästan önskar lite andra symptom så jag har något att skylla på.
 
Tills vidare, lite bilder från helgen.
 
 
 
Sol, mat (dock jäkligt svårt att njuta med denna odugliga käft) glada barn, hästar och midsommar med DANS! Det var höjdpunkten. Att lägga barn, lämna dem med ena fadern och smita tillbaka på logfesten för att dansa loss så svetten rann.
 
Ganska kul dagen efter då vi mötte upp folk som på natten röjt dansgolvet med allt ifrån gagnamstyle, breakdance, capuera och annat lössläppt och sedan dagen efter säger, nej nej, jag dansade inte. Jag dansar inte!
Haha...
Lucköppning på hög nivå.
 
(Jag var spiknykter, det är en skön grej med föräldralivet. Att vakna dagen efter och må finfint)
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0