Frajdäj najt.

 
Sitter uppe nu klockan 23.53 och känner att det verkar vara min tidpunkt.
 
Jag skulle bara lägga Siggepigg som var just skitapigg och busade liggandes. Hon kravlar runt, ligger en halv minut på mig, sedan bakochfram för att sedan krypa intill igen. Rastlös som få tack vare tuppluren i bilen hem från stan. Nackdelen (förutom kostnaderna) med att ha sju mil till stan är att barn ofrånkomligen somnar på hemvägen.
Nästan jämt.
 
Hon somnade för bara en stund sedan och jag hann bli koma-trött och få kortisolfall. =dåsig, bortdomnade händer, slappt ansikte, hård värkande mage och noll förmåga att röra mig. Tur Jonas kom och stoppade i mig en tablett så livsgnistan kom tillbaka.
 
Efter flera timmars gående i butiker, tusen ut och in ur bil och en massa prat, lock och pock för att få allt gjort var vi trötta båda två.
 
Jag fick dock hålla mig vackert vaken och köra hem oss.
 
Jag köpte nya block, har ritat upp mina papper och ska ju gasa på med nästa projekt. vill INTE sitta stressad i Augusti och ha tappat inspon för projektet. Nej nu ska jag gneta på och rita upp allt så fort som möjligt.
 
Nu ska jag alltså ta vid med det jag tänkt göra tidigare. Mocka, spåna, ta in hästar undan myggen och egentligen gräva ner bollpilen jag köpt. Plus den vita rosen. Men de överlever nog fint till i morgon. De lär ju ha bott i sina krukor ett tag på plantskolan..
 
Köpte en röd med. Hoppas de överlever nu och blir större än dvärgväxter.
 
 
 
Om jag hade tid och råd skulle jag köpa äppelträd, körsbärsträd, jasmin, buskar, mera pilar och andra träd. Gärna bygga ett växthus modell bauta för att odla i.
Göra en pionrabatt med en massa sorter, odla rosor och vallmo.
Men tills vidare är jag så glad över min trädgård som är så himla mysig att gå runt i barfota och dricka kaffe på kyrkbänken under humlen.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0