Jorå

Det har blivit ridtur med kobojsare, spelning i tält med publik och sedan spelning på altan i solnedgång/uppgång i en grupp om typ sex personer. Sjukt kul att ha fått vara med om!
Då man har en tvättäkta countryartist som röjer loss med sin gitarr och spelar låtar på önskning likssom. Eller spelar sina nya låtar och bara, den här har inget slut, vad tycker ni!?
En var så jäkla bra att alla vrålade och jublade och blev aldeles tossiga. Ståpäls och armar i luften.
 
Alla bara myste och skrattade så kinderna värkte. Det likssom bara kommer sådana filmcitatskommentarer hela tiden. Svårt att återge, och lite svårt att få ihop kontrasten, en person som plockad ur en westerndokumentär, sittandes intill en svensk i turkos vindjacka från åttiotalet sprayandes myggmedel på varandra ätandes popcorn och sjungandes sånger.
 
Som då någon behövde gå på toa. Då sänkte berättarproffset rösten så det mullrade och började;
-When my great great grandfather... (Alla blev stilla, förtrollade av historien) Konstpaus. Och sedan -HAHAA go to the toilet I´m just kidding!
 
Den lite overkliga känslan då man får ett telefonsamtal som låter, Howdy, how are you today? Can we go for a ride again tomorrow?
Jorå, det kan vi väl ordna. Jorå.
 
Såatte, världen är liten ibland. Det är visst här det händer ändå, ibland. Sådana saker som räcker länge länge, som har sådan kvalité att man inte känner för att jaga så mycket mer nöjen långt borta utan bara nöjt vill fortsätta med vardagen sedan.
Stora världen kommer till Kärrsjö.
 
Då man får höra,
"I could tell, by the way you ride a horse, that you like whiskey!"
 
Hohoho, love it!
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Katarina

Sååå.....gör du det då? Gillar whiskey? :)

2013-07-02 @ 22:26:28
URL: http://pentamom5.blogspot.com
Postat av: Märta Lindqvist

Jaa, såklart! :)

2013-07-03 @ 10:56:41
URL: http://engammalgard.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0