Piggelin?

Smilla kom hem med en lapp där man ska samla ihop piggelinpoäng.
Yes tänkte jag ironiskt, jag som är så pigg och behöver komma ut mer och röra på mig. Röra på sig behöver väl alla, men jag känner mer behov av att sitta still just nu.
 
Men vi gick ut strongt och jag släpade med mig barnvagnen och Smilla tog cykeln och så tog vi en snabb promenad i duggregnet. Sigrid blev förbenad då hon inte såg storasyster så jag fick dra henne baklänges långa bitar...
Halvtråkigt men samtidigt skönt att lämna huset och få lite luft. Kvällen inne kändes lättare efter att ha fått gå en bit. Lite mysko, det är som att bara miljöombytet plus tristessen med att bara gå längs vägen rakt fram gör att det som annars inte är så jäkla spännande sysslor inne känns skojigare sedan!
 
Då vi väl var ute och svettiga fixade jag stallet med. Grymt skönt att ha hästarna på plats då barnen somnat.
Det är inte en baggis att vara ensam med barn alltså, även om det går bra känns ju livet minst sagt inrutat.
 
Nu har jag målat en bit till på min akvarell som är på gång och ska nog belöna min hjärna med lite Hollywoodfruar innan läggdags.
Förra natten gav runt fyra timmars sömn, tror jag ska försöka bättra på det i natt. Man blir som så slö i huvudet annars!
 
Hade en ridlektion med, i morse. Hoppas ryttaren inte misstycker om att visas på bild, jag tycker de var duktiga och hästen såg glad ut! Ryttaren med förståss, men samtidigt koncentrerad!
 

Kommentarer
Postat av: Camilla

Haha. Ja glad var jag, även om det inte syns på den bilden. =)

Svar: Svårt att fokusera och le samtidigt! :)
Märta Lindqvist

2012-10-04 @ 21:46:39
URL: http://toffersson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0