Tillbaka i vardagen


I natt sov vi i Remmarn. Jag har haft sinnesnärvaro nog att ta dit resesängen för att slippa trängas en hel liten familj i en 120-säng. Men då bäban är krasslig säger hon att det är tråkigt att sova ensam så bitvis var det väldigt trångt.
Jag med värk i leder pga förkylning och med svårt att somna in pga alla små tupplurar på dagen innan samt orolig bäba kunde till slut räkna ihop tre timmars sömn...
 
På morgonen då de andra klev upp fick jag dock ligga och halvsova ett tag till men det kändes lite halvyrt att komma igång i morse!
Dock tror jag att bacillerna släppt greppet för i dag har orken återvänt! Det där med sömnbrist stressar jag aldrig över längre, det finns ingen logik i när man är trött ändå, för i dag har jag orkat massor!
 
Då jag kom hem till sjuknästet igen kändes det rätt instängt och var rejält skräpigt efter några dagar med hasande och noll energi så jag har tvättat, plockat och städat hela dagen. Mitt i hämtade jag hem stora dottern som varit hos fadern en vecka.
Hon har ilat runt och bott in sig i sitt rum, gråtit lite över att sommargästen på tre år stökat runt i hennes pedantiska (!) leriga lekstuga. Tydligen låg det veckor av arbete bakom alla små kakor och högar av sand och vissnade blommor.
Det kan man ju inte förneka, som hon sa:
 
-Hur skulle du känna om någon rev ner allt från ditt skrivbord, och kastade bort dina viktigaste saker, VA??

Efter en stund kvittrade hon dock glatt att "Nu är jag inte arg längre, jag håller på att göra om allt igen!"
 
Nu ska jag börja på en målning. Pirren har satt igång, för det är en såndär målning som ska bli klar fort, och helst inte bli fel alls.
 
Morsning ifrån städtanten!
 
Nu - fokus.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0