Ett-vitt-ark

 
Ja nu är det inte så vitt längre. Det finns en man med en jämthund där, inte helt färdigt men på ganska så god väg!
 
Jag tänkte nyss att det här var ju en lugn söndag. och så insåg jag att så himlans lugn var den väl inte. Eller jo, jag fick ju sitta på arslet och rita en stund, det är lugnt!
 
I övrigt har jag tvättat, bakat, lagat mat, hämtat Smills, badat barn, lagat lagårdsdörr, eldat, mockat, rensat ogräs, gått barnvagnspromenad, ritat på en grej jag kom på och skrivit en överklagan till kommunen.
 
Överklagan fick jag visserligen hjälp med, vi skrev halva var jag och Jonas. De tänker nämligen inte låta Smilla  åka skoltaxi till/från sin far. Det är dumt säger vi allihopa och överklagar!
 
Baket då, det är väl ett friskhetstecken om något! tror till viss del livsandarna satt fart igen!
 
Jag insåg att det var tomt i kylen och tomt i brödlådan. Inga ägg, ingen fil. Ingenting. Skulle handla på min utflykt i går men hade plånboken hemma.
 
Så jag bakade lite matbröd, Smilla slängde sig på golvet och rullade några varv av häpenhet över hur gott det blev! Hihi, bra betyg!
 
 
Och så här gör bäban då hon är trött.
Hon kommer krypande, ställer sig mot mina ben, glider sakta med ett ganska dramatiskt men halvglatt pip nerför mina ben och landar i den här ställningen, helt stilla.
 
Hihi igen, är det en till dramaprinsessa jag fått?
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0