Sjuka barn

 
Onsdag natt fick jag ett sms som sa : Sigrid kaskadspyr. Ses om ett par timmar, natti!
Morgonen därpå kom Jonas med glad men acetondoftande Sigrid som sedan dess verkligen luktat magsjuka.. Trots bad och att hon äter lite olika då och då. Det är som att det osar störd mage ur munnen på henne.
Sedan dess har vi haft sjukstuga här. Men bara barnen, jag är pigg och grejar på mellan soffhäng och filmtittande. har röjt ur en skrubb full av skrot och dammiga undanlagda barngrejor. Usch vad barnstolar, babyskydd, gåstolar, extra madrasser, resesäng, tältsäng och annat tar plats.
 
Majsan fick fyra urgulliga jättegråa randiga kattungar i dag. Mysigt som attan! Sigrid utbrast, Men, dom ÄTER JU UPP sin mamma!!! Hihi. Hon tyckte det såg ut som om de gnagde sig igenom magen på mamman förmodligen..
Lucky (andra katten) är väldigt intresserad på ett lugnt sätt och sover utanför korgen hela tiden.
 
I övrigt har jag haft ett "komma ikapp-rejs i köket" Inte för att jag har några krav där.. Men efter massor av veckor med för mkt att göra för att ta sig tid att tex baka kändes det så himla mys att kunna hålla på. Har stekt ett kilo älgköttbullar, rullat kokosbollar, gjort tjälknöl som ligger i lag nu, satt en surdeg osv. Kokade risgrynsgröt i massor i dag med. Men ungarna äter knappt något. De har en blandning av magsjuka, hosta, snuva och feber. De har legat hög under och på täcken och kuddar framför teven i dag. Men så ibland flyger de upp och dansar loss och leker en stund innan de säckar ihop igen.
 
Nu ska jag lyxa ner mig intill dom båda och sova!
Natti!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0