En måndag

 
Vi är ju fortfarande lite krassliga både jag och den lilla. I natt måste det dessutom ha varit kosmisk turbulens (går alltid att skylla på..) för jag sov ungefär noll timmar. Det har inte hänt på mycket mycket länge. I mina gamla sjuka dar kunde jag ha månader, ja nästan år där jag aldrig sov en riktig natt. Det kunde vara dag efter dag där jag var vaken precis hela natten och låg och bara kände in krampen i nacken, det låga blodtrycket och fick dra efter andan för att inte få andnöd. Tillsammans med jättehög puls. Det berodde ju på hormonbrist och nu tror jag det blev lite samma. (Förutom den kosmiska turbulensen) Det pga av att jag ju kroniskt alltid har lite svag kortisolproduktion, och vid infektioner räcker den inte till för att orka med belastningen av bacillerna.
Så var det ett tag sedan min B12spruta och så magsjuka+influensa. Det ger dålig kortisolproduktion vilket ger dåligt upptag av levaxinet. Så. Resultatet blir kramp, yrsel, och ingen sömn. Blää.
 
Men i dag har jag fått mig en dos i rumpan och kommer vara som en skitjobbig adhd-tjej i morgon. Hähä.
Det började redan direkt. Nyss kom jag på en stor sak. Det utkristalliserades i mitt huvud vad jag ska göra med lagården. Den som nu bara står där, tom. Iaf övervåningen. Där som jag drömmer om en varmbonad ateljé, vilket inte kommer ske nu på ett tag pga bristande finanser. Så, i stället ska jag byta de gamla trasiga fönstren mot "nya" gamla men hela och fina större fönster. Och sätta in nått extra på två ställen tror jag. De som sitter där nu är bara fastpangade med sjukt stora spikar på tvä ställen per fönster. Inget finlir alls...
Sedan tömma allt bråte på takbjälkarna. Sedan skaffa en del vit färg och måla väggarna. Plus skaffa några bra lampor med vitt ljus. Så voila! En sommarateljé där man får rum med både kurser, utställningar och bara eget måleri.
 
Till ganska liten peng och jättestort nöje!
Vips kommer ni få en inbjudan till sommarvernissage med bubbel och kalas. Vänta bara!
 
Jo, i dag var jag på stan, hade bilen full av skräp som jag och Sigrid lämnade på återvinningsstationen i stan. Sedan fyllde vi bilen igen med djurmat och kutterspån. Hon fick nya gummistövlar och så fikade vi. Och gick på stan, men hon var trött så vi körde till ridskolan för att hon skulle få somna i bilen och jag sedan inspireras lite. Men det enda ekipage som var i ridhuset var allt annat än inspirerande.. En nybörjare som försökte trava lite på lina. Sedan fick jag god middag hos vännen Iza! Mycket fin kväll!
 
Puss påer, nu är det dags att sova!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0