Rotar i lådor

 
Inser nu hur ohyggligt många timmar jag lagt på att illustrera. Phu.
Buntar av bilder trängs i dokumentbyrån.
 
Började scanna in lite gamla bilder som kanske får åka iväg till några förlag igen.
Här är Maja, Blåbärsmaja.
 
 
 
Jag ska oavsett hur det går skicka in bilderna till ett fotoföretag och göra en egen liten bok bara åt barnen. Det kostar kanske trehundra spänn och är så himla kul, de får ju sin egen bok då i alla fall!
 
Jag var hos mamma och pappa och åt alldeles för mycket mat. Huvudet höll på att börja koka av trötthet så jag fick skjuts hem. Litar inte på att min bil tar sig upp än så jag fick skjuts.. Men väl hemma så vips var nästan all trötthet borta och nu har jag redigerat bilder i typ fyra timmar. Hur konstigt som helst. Jag blir alltid så där genomtrött då jag är borta på middag. Så kommer jag innanför min egen dörr och så kommer någon dold  knasig energi och jag börjar hålla på med något.
Skumt!
 
Men nu ska jag nog sova, i morgon kommer kanske mina flickor hem. Eller så stannar de en dag till hos sina fäder. Ganska skönt det där, att inte vara så himla benhård på dagar och byten och timmar hit och dit. Flexibilitet är det bästa! Vill de komma hem så får de det. Smilla åker från Stockholm i liggvagn i detta nu och jag nästan känner dunket och skakningarna hon upplever nu.
Blir lite tågyr i huvudet nästan. Hoppas hon haft skoj!
 
God lördagsnatt alla!
 
 

Kommentarer
Postat av: Camilla

Jag älskar blåbärsmaja! ♡♡

2014-01-05 @ 11:14:00
URL: http://toffersson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0