Städdag

Fokus mot helg.
Nacken knarrar av de trötta musklerna runt halsen. Har provat det nya homeopatiska linimentet jag köpt och kanske det funkar. Har inte ont alls, men är lite yr och som sagt, det knarrar lite då jag vrider huvet.
 
I morgon lite mer massage, sedan hem och hämta vår extratjej som ska vara här i helgen, sedan köpa en massa snask och åke hem till sofforna. Planerar en ohyggligt lat kväll.
 
(Visst ser man fokuset i blicken där. -Soffa. Stillhet. Mat)
 
 
I dag var jag hemma, och siggan med. Vi har sotat panna, städat pannrum och burit in massor av ved. Så mockat stall, pysslat med kycklingar och städat uppe. Hann inte hela övervåningen dock. Pga Smillas kaotiska rum. Phu.
 
Nu ska jag ta itu med mitt, inte fullt lika kaotiska, men välfyllda rum. Penslar som ska tvättas, grejer som ska strykas, lagas, slängas, flyttas.
 
I morgon tror jag att jag ska köpa några målardukar, Känns som det var länge sedan jag målade en tavla. Ja det var en bra idé!
 
Håller mnu tummarna för att de fyra vaktelbebisar vi fått ska överleva. Den kritiska fjärde dagen brukar de kunna bli sköra. Tre är pigga och pilar runt som små duniga streck. De kan flyga som skjutna ut genom luckan då man öppnar så det gäller att hålla för. Den fjärde är knasig, svag i benen och kryper ideligen ner i springan intill värmetakets kant. Där kan jag hitta den upp och ner och måsta dra fram den. Synd, för det är väldigt fint tecknad och söt.
Hoppas den piggnar på sig! Det var den som kom sist ur ägget så den kanske är lite påverkad eller nått.
 
Nu städa mera!
 
Har ju proffessionell hjälp av bruden med "tjosmössan"
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0