En förmiddag i vilans tecken (var planen)

 
Den här veckan har innehållit massor av massage. Jag avslutade den med att behandla tre höga och stora hopphästar i stan i går eftermiddag. Efter att ha stått med armarna upp mot taket för att nå upp till dessa graciösa nackar började det surra lite i huvudet.
Men efter ett Maxmål, besök hos Iza med kaffe, Ipren och titt på obduktionsbilder (?!) så kändes det. Nja, inte direkt bättre. Att vara trött och lite frusen, sedan kolla på bilder av en häst som öppnas och kolla på ischiasnerver och höftkulor med artros blev lite av en yrselstartare. Men jag är ju så fascinerad av att få se hur det ser ut inuti. Har varit med och styckat älg en del och det är riktigt nyttigt. Att få se alla hinnor, muskelfästen, bendelar.
 
Hemfärden fem mil på snöiga mörka skogsvägar var riktigt jobbig. Jag fick stanna i Gottne och mobilsurfa en stund för att inte bli för less och trött.
Väl hemma efter en evighet så gav jag hästarna vatten, gjorde upp en eld och vinglade i säng. Men de två magnesiumkapslarna jag stoppat i mig hos Iza hade nog effekt för jag kände mig mer och mer avspänd och mjuk i kroppen och somnade som under narkos. Tio Nio åtta.... Gonatt bara,.
 
Vaknade vid nio av att han som skottar körde traktor på gården, och att kattungen spann i mitt ansikte. Hade planerat att ligga hur länge som helst i sängen men fick ett samtal om glömda ljus och fick rusa upp, kallstarta bilen (som jag väl mest gör jämt nu) och sladda iväg i snöyran. (De var inte tända)
 
Nu har jag gjort några fakturor, mailat lite och ska äta frukost. Eller lunch snarare
 
Planen är att innan jag sätter mig in i barnbokens nya skepnad och ändringar som gjorts utan att jag hunnit kolla ens, ska jag ta en uppiggande ridtur runt sjön. Det är högsta prio på det. Annars får jag abstinens!
 
God lördag på er!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0