Återhämtningen

 
Oj vad jag sov i natt. Drömde skumma drömmar om stall där ägaren bestämde att alla hästar skulle äta minst tio kilo kraftfoder per dag, samt hade slaktsvin inne i stallet. Grisarna klättrade runt på varann och hästarna såg ut som -just julgrisar.
Drömde mest hela natten och vaknade av väckaren som nästan gav mig en chock. REDAN? Nej, det är omöjligt.
Smilla var dock för första gången pigg och sa åt mig att kliva upp. Hon gick med på att duscha vilket hon aldrig vill på morgonen och jag hörde ett glatt; Ååh, det här var ju jätteskönt!
Hon blev jätteglad först över rummet då hon kom hem i går, sedan jätteledsen då jag flyttat lite bland viktiga saker. Typ lagt pennor fel.
Men då det släppte var hon nöjd igen och studsade in dit så fort hon vaknat.
 
Efter att vi gett hästarna mat, lagt på täcke på Lasse och pysslat med alla höns en stund, jag hängt tvätt, tumlat handdukar och burit in miljoner grejer från bilen satte vi oss och "pärlade" lite.
Jag spontanköpte en träkommod i går på loppisen. Farligt det där att jobba granne med en välfylld loppis.. Den var fyrkantig med lock, som gjord att stå i Smillas fotände och förvara leksaker i. Blev sjukt nöjd, hon med. 55 spänn gav jag. Hon drog fram kommoden, la en kudde på golvet och sa, pyssla nu mamma! Lydig som jag är gjorde jag ett armband, hukad vid den lilla trämöbeln.
 
 
Nu är jag ledig och bara njuter. Gäspar, dricker kaffe och beställer konstnärsmaterial. Har bpkat in en behandlinghelg i Umeå för häst. Det känns skojsigt!
I morse skickade jag iväg Smilla, som susade nerför backen på sparken. Efter tjogo minuter ringde hon från lärarens telefon. Heej. Du glömde mina badkläder.
DAMN
Bara att sätta sig i bilen och kuska iväg. Passade på att handla mat, även om det innebar att sitta 30 minuter i bilen utanför ICA och vänta på öppning.
 
Nu tror jag att kroppen vaknat nog mycket för att gå ut till hästarna och ta en ridtur eller två. Det är svårt att motivera sig då ryggen är stel, men det behövs verkligen lite annan aktivitet än att stå hukad över massagebänken hela dagar. Ridning på pigg arabhäst är perfekta motvikten.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0