Luringar!

Jag ritade av en knasig bild på Salem al Fakir, men nu ser jag att det liknar Nassim förutom den lilla gluggen mellan framtänderna. Tycker själv den inte blev så lik Salem, det är det svåra med karikatyrer antar jag, att överdriva så det blir mer likt, inte mindre...
Jag kliade mig i huvet en hel del då jag såg Nassim på bolibompa för många år sedan och tyckte att det ju var så fasligt likt den där Salem!

Inte så konstigt kanske..

I dag har jag gjort liite väl mycket.

Städat, lagat saker, målat stol. Ritat.
Jag fick ett infall och drog på mig ett par tights och joggade iväg med barnvagn och båda hundarna.

Fi fan vad jobbigt!

Jag kände mig lätt i benen och gick för långt, nerför brutalbackarna... Uppför den längsta backen tar det nio minuter till toppen i raskaste farten och det är brant, och det är flera backar. Barnvagnen kändes lite utöver vad jag hade behövt i motionsväg. Men väl hemma kände jag mig rätt duktig! Svettig också.

Uppiggad (tack B12-sprutan) och inte slutkörd gick jag ut för att måla klart hönshuset. Siggan somnade inte under promenadturen utan hängde över kanten på vagnen, men väl hemma fick hon lite mat och slocknade.

Så här blev det.I kväll fick de flytta ut allihopa. Färgen hade nästan torkat helt men jag ville inte ha kvar dem inne hos den ruvande Mamma svart.

Smilla kom ut ifrån hönshuset de är i på vintern och halvgrät.
-Mamaaa, de har dragit av den svarta hönan typ alla fjädrar på huuuvet!!
Jo, de bruna knäppisarna drar ut henne ur sitt rede om de får chansen. Yrvaken klev hon runt på stela ben, drack och åt och återvände in till sina ägg.

Sedan lagade jag gungställningen som var så murken på ett ställe att man kunde smula sönder träet med händerna. Inte så bra..
Jag var på väg att laga hängrännan med men stegen är för kort!

Så gjorde jag grillmiddag inne i brist på finväder. Gött gött, och sedan gav och fick jag en ryggmassage av min kära (lika stela) sambo.

Två såna här klämde jag i mig i akut hungersnöd efter springpromenaden.Nu blire bad och sova, för snart är jag utbränd!

(Neej, inte utbränd, bara slut i gammelkroppen för just i dag)


Kommentarer
Postat av: Ewas 1000 tavlor

Oj vad intensivt låter det som. Fast blodgrape är erbarmligt gott!

2012-05-13 @ 23:24:54
URL: http://ewabramstang.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0