Armarna växer!

Alltså.. jag börjar känna mig stark! Armstark.
Jag har jobbat så mycket med vårpysslet hemma och som lök på laxen haft tiokilosbebisen på armen mest hela tiden. Det verkar ge resultat!
Jag har inte haft ett dugg ont i kroppen efter graviditet och allt, har mått kanon och kanske tack vare superfokus på hållningen och att lyfta på bra sätt blir jag bara starkare, inte sliten.

Nu i dag fixade jag till jorden på framsidan (tidigare världens buckligaste gräsmatta) som Jonas kört dit med traktorn. Tung fuktig jord med en massa skrot i som pinnar och klumpar. Jag har krattat ut högarna så jämt jag kunnat med järnkrattan och nu tog jag sista rycket och slätade till ytan och sådde.
Det känns så himla skönt, att ta i och tänka, det här orkar jag väl inte, och så är det bara att ta i mer och göra det jag tänkt, utan att det tar stopp!
Lite maktkänsla nästan! Mysko.

Samma sak med att kliva upp och ner i märkliga lägen, fullastad med barn och grejer. Jag tänker nu kommer jag inte orka, och bara gör. Sjukt skönt och det känns som vardagsträningen är nog såhär på våren med all grävning, bärning, skottning och annat!
Behövs det gym då man en gård med obegränsat med jobb?

Men det skulle ju inte skada med fler promenader, för andning och allmän ork, det är klart. Men oj vad trist det är att gå ensam, det gör jag bara inte!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0